esmaspäev, 20. august 2012

pisuke nädalavahetusest ja koolist

Ossa, sain teada, et KÕIK koolid maksavad siin. Minu kool on üks odavamaid aga hea haridusega. Mina ei pea maksma, kuna sain nö ''stippi'' :B. Aga jahh minu koolis üks semester maksab umbes 250euri !!!!!!!!!!!!! Saksa ja inglise kool 340euri ja prantsuse kool veel rohkemgi ! Saksa, inglise ja prantsusekoolis käib õppimine alates esimesest klassist peale selles keeles, kus koolis oled, täiega äge nagu juuu. Peale selle kooli lõpetamist saavad nad mingi paberi, mis lubab neil minna õppima , siis kas saksa- inglise või prantsuse, täiesti tavalisse ülikooli samade tingimustega nagu ülejäänud õpilased vms....

Reedel 18.aug, peale kooli läksime õega siis Concepcioni shoppingu tuurile, sain omale toreda khakirohekat värvi tagi. :) Peale seda Martini juurde, küpsetasime 3kooki, mis kõik võtsime maale kaasa. Siin on talv ja kraade oli umbes 17, yeaaah. Maal siis rändasime niisama küngastel ja jõe ääres ja mudas ja grillisime ja laulsime jajajajaa.... Teisel päeval käisime mägedes ja müttasime sulavas lumes ja siis hakas sadama, ning tagasi tulles tõmbasime auto mudast välja ja jäime siis ise poole mäe peal kinni, ning sinna me ka auto jätsime, et isa selle pärast sealt välja nihverdaks. Ja õhtul hakkasime kodu poole sõtma, 5kohalises autos 8inimest ja 1koer aga siis mõistsime, et see ikak vägga ebamugav ja viskasime kaks inimest bussi peale.

I luuuuuuv skuuuuuuul !!! Päike paistab, vahetundidel tõmbleme õues ja kõik on nii ilus. :)



THE BEST GIRL EVER !

Pilte ma siiia eriti lisama ei hakka, mõned lisan aga mitte eriti.. So it means ALL THE PICTURES OF MY YEAR YOU CAN FIND FROM FB .   :)

1 kommentaar: