laupäev, 22. september 2012

Jälle siis, et pika tekstiga postitus on eraldi ja siin mõningad videod. :)

Mingi Tšiili rahvuslaul. Aajaaa, midagi veel mis meenus seoses Santa Juanas olemisega, ühel õhtul otsustasime Consuga küpsetama hakata ja mina tegin siis empanadasid con queso, jamon y pimienta* ja Consu tegi purukoooooki ! Purukook ei tulnud küll mitte kohe üldse nii hea välja kui pisimammma tehtud aga hea oli siiski. :)



Teine video on siis tehtud kohalikul carretel, kus tantsitakse cuecat. See oli mingisugune võistlus, eri linnaosade vahel Santa Juana/San Pedro/Hualpen/Conce/Talcahuano jnejnee. Ok, see teine video ei lähe hetkel üles millegipärast.

Mis veel, sellist lühikest ja lõbusat toimunud on? 

-Nägin kuidas amigo trepist alla libises/kukkus/komistas midaiganes, igastahes jeps, tõusis siis hästi kähku püsti, tegi nägu, et midagi ei juhtunud ning jätkas oma teekonda kööki. Mõned tunnid hiljem mõistis ta, et ma magasin all korrusel ning arvatavasti nägin, kui toredasti ta trepist alla lendas . :)

- Koerad on siin täiega hullud ! Nagu nad tahavad täiega mängida ja närida ning hüpata jajajajjaa.. locad*! Igastahes olime ükspäev muru peale ja ''võtsime päikest'', kui järsku mingi noor ja väga energiline koer hakkas jalgu ja juukseid närima. Ja neid koeri on siin tänavatel ikka väga palju, nagu tõesti, maimõista, aga ma arvan, et koertele meeldib siin see tänava elu. Eriti tore on neil koolihoovis, kui me söööme ja siis koerad ümber sinu tiirutavad. Ja, kui sa neile ühe tüki saia vms annad jäävad nad sind jälitama kuni sa kõik oma söögi neile annad, locamad koerad isegi hakkavad hüppama sulle kätte, et kõik kätte saada.

- Kõiki asju süüakse majoneesi ja sidruniga.

-Sidrunit pannakse igasse salatisse ! ALATI ! Mulle eriti ei meeldi.

-Mu juuksed on ülipikad juba.

-Ma söön maisi. See on siin sellistes sügavkülmutatud kilepakendites ja sisi sa pead need soojaks ja valmis keetma, ning kui paned pärast valmis maisile majoneesi hulga on seee niniii hhhhea. Tacodega !

- Jaaaaaaaaaaaah, igast toredat veel, aga pean nüüd minema .

Tsaukiiiiii (#)


*****
con queso, jamon y pimienta- juustu-singi ja paprikaga
localocaolcaloca- crazy




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar