esmaspäev, 25. veebruar 2013

Living day by day (Santiago, Valparaisso)

Jeps, plaane minu elus siin enam teha ei saa. hahahahaa.

 Elame päev päevalt ja vaatame mis tuleb! Eile olime täiesti kindlad,et sõidame tagasi Santiagosse korraks ja sealt Serenasse.... Aga see oli eile kõigest 24tundi tagasi. Aga nüüd oleme nii kaua kui tahame siin imelises Valparaisos. See hostali, kus ööbime on rahvusvaheline. Ja inimesed igalpoolt tulevad siia carreterima, jajaja !!! Ning staff vahetub koguaeg, enamus on üle Tšiilis üliõpiased, kes mõned nädalad siin Valpos(=Valparaisso) veedavad ja samal ajal töötavad. Aga mõnikord jäävad ka need nö turistid kes siia puhkama tulevad, natuke pikemaks ja töötavad. Ning nüüd juhtus sama minu ja Consuga. Kuna päeval kui meie pidime ära minema pidid ka kaks staffi liiget ära minema ja üks tüdruk oleks üksinda jäänud kogu kamba peale(~25inimest) Ning ta otsis abilisi, soooooo , me olime nõus. Kuna mõlemal meil tegelikult eriti raha pole,,,, nagu ikkka. Ning koju ei taha mitte mingil juhul minna, niiet haarasime sellest võimalusest kinni! Õigemini mmu hostõde haaras ning hakkas seal tööle ja mina olen nö väike abiline aga tegelikult lihtsalt puhkan ;)

Super seltskond, iga õhtu toimub midagi, täielik kodutunne, 24/7 muusika, erinevad keeeeled ! , alati palju rahvast. Ning miks mitte jääda siia kauemaks y Concepcion (linn kus elan, õigemini San Pedro de la Paz on kus elan, aga Conce on nö see suur asi, nagu lasnamäe tallinas!) es fomeee , pupupuuuuuu, no quiero volver alla.

Mis siis teinud oleme???????--- Vinia del Mar, Reiniaca, rand, ujume, slackline*, naudime täiega KÕIKE! .............Sest suvi kestab veeeel ! pildid***

Ohh, täiega pilte olen teinud ja fotokas tahab üles vaikselt ütlema hakata...:/// Teeb vahepeal kahtlaseid oksendamise hääli, lampi kiilub kinni ega lase midagi enne teha kui aku välja kisun, zuuuuum teeb mis tahab ja pildistamis nupp on kahtlaselt aeglane või noh vajab palju aega, et aru saada, et ma soovin pilti teha.... Eii, aga muidu täitsa äge juu !

minu Mammal on täna sünnnnna
ja
Tiiiidul on 3.märtsil sünnna
ja
Issssil 11.märts
pidupidupidukookikoookikooooki :)))
!!!!!!!!!PALJUPALJUPALJU ÕNNNE TEILE JA KALLISTUSEDD SUURED !

Santiago on nii suuuur ja iluus ja chinatown ! jajaja, ei tegelt üks üli odav sektor kus müüjakse igast ilusaid riideid, kotte ja ehteid ja kõik on väga odav. Ning sushi on veeel odavam. Nt. 14 erinevat sushi rolli on 5euri. Ning üldse sushi on siin Valpos ja Santiagos täiega odav ! Ok, lisan pilte ja piltidele kirjutan, mis toimub jnejne !

PS! Eestikeelseid laule on imelik kuulata.... ja vaadake ma üritasin siia teksti sisse vahepeal komasid kuhugi panna !


Kui Santiago lähedusse jõuda hakkab hiiglaslikud mäed ja terve aeg tegin pilte , lihtsalt nii vägevad. Mitte miski e i ää kahjuks nii ilus ja võimas piltidel kui oma silmaga näha saab :c 


Empanadad , Tšiili rahvusliktoit, või selline ülii hea asi !!! nomnomnommm . Ja sellel pildil on neid kõik võimalike asjadega. 

Santiago, ülevalt alla vaadates !



Käisime ühes väikses kohalikus kirikus ka seal üleval. 
Sorry, rohkem pilte ei saa hetkel panna , kuna siin see nett aeglane ja pilte täiega. Aga need pildid on minu kaks esimest päeva Santiagos.... Niiet, vääääga palju pilte on veel tulemas, ehk panen fb-sse millalgi.

Tsaukiiiii , :)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar