neljapäev, 25. oktoober 2012

eiolehetkelmingitgeeniuspealkirjam6tetpeas

Mmmm, Lena sünna oli kaks nädalat tagasi... Jejeee, VÄGA tore oli, tegime süüa, kuulasime muusikat, mida kõik mängida pillidega oskasid, laulsime, sõime, mängisime, hahahhaa käsime öösel jõe ääres tõesti sündinud kummitusjutte rääkimas, suplesime liivas, olime hommikul kella 7ni üleval, et siis hommikul kell 11 üles ärgata ja Lotasse minna.
Sõitsime hommikul kõigepealt siis Coronelli u. 45minutit, seal kohtusime amigodega, kes meid Lotasse viisid ja MERD näitasid. OIoioiiiii, me olime seitsmendas taevas, kui merega lõpuks kohtusime. Õhtul hilja tulime siis Conce tagasi. S6ime n8psiseid nussaga ja olime 6nnelikud lapsed.  :)
   Mingi päev käisime Conni pool jälle tähistamas, et veel üks kooli nädal sai läbi.
   Ning õpetajatepäev oli siin esmaspäeval ning sel puhul kooli ei toimunud, õhtul läksin Conni poole brownisi tegema ning hommikul viis ta mõned õpetajatele.  Teisipäeval ka tunde ei olnud, õpilased tantsisid, laulsid, pärast läksime klassi söööööööma- tegime kuumasid saiu.... nomonomnomm. Peale kooli läksime Araga tema ema kooli, kus väiksed 6-9aastased õpilased tegid õpetajatele kingitusi- lilled, kommid, KÕIKE. S6ime tema pool ning ma kirjutasin tema eest YFUle kirja, et ta tahab minna vahetus6pilaseks, kuna ta on just selline inimene kes selleks t2iega h2sti sobiks ning proovima ju peab ! Hiljem kui ta vanemad koju tulid r22kisin ka ta vanematega selllest YFU asjast oma v2gevas spanglishi keeles. Nad olid v2ga huvitatud, algul oli ta ise t2iega mingi et eieieeieiii, minu v2ike laps k8ll kuhugi terveks aaastaks ei l2he vms. Aga n88d t2na 1 ja pool n2dalat hiljem sain 8tles Ara et ta isa on NUS, see on nagu t2iega v2gev juuuuuh !!!! Niiniiniii toretoreotore. Aaaa, ja vahetusmaaks oleks suht kindlasti USA....... buuuuuuuuuuuuuuuuuh.
   Mis veel, mm, eelmine nv k2isime siis Leaga Conces ja SanPedros ja siis +htul tema poole pannakaid tegema !!!! Tegime hunniku roosasid pannakaid ja s6ime k6ik kahekesi 2ra ja tema 6de s6i ainult paar t8kki... jejeje, nagu vahetus6pilased ikka , L2HME PAKSUKS! muhahahahha c: .
   Kool nagu kool ikka, peale kooli oleme m6nikord lihtsalt koolihoovis v6i siin l2histel. S66me kui raha on ja sisi tagasi kooli extraklassidesse v6i koju. Koolis ei raatsi korraliku l6unas´´ki osta, kuna suht kallis jajahhhh... (:  
   Siin l2heb k6ik ikka j2rjest soojemaks, SUVI !
   Praegu olen sisi kooli arvutiklassis ja 6ps lubas teha mida iganes tahan, kuna companieerad kirjutavad mingit testi....
 

  Eiagaa jeps... ei viitsti rohekm kirjutada..... J2rgmise korrani siis . Siis 8ritan midagi m6tekamat kirjutada, et nalja ka saaks. .... . :)))))

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar