pühapäev, 14. oktoober 2012

OOOH SHIIIIT, that was awsome !

Ok, nüüd üks kiire postitus siis üle pika aja. Sooo, mis toimub? - No se .

E-l sai siis jälle koolis sporti tehtud nagu ikkka. Kool on mõnus, kuna kevad on ja väljas on igapäev järjest soojem ning koolis kõik õnnelikud, Õpsid ka vabamad. Naljakas on see, see nädal hakkas parallel jälle peale käima, et klassi vahetaksin vms. Arvatavasti vahetangi. Aga peale suve... Vb veedan praegu lihtsalt mõned tunnid nende klassis, kui minu klass nt pruebat teeb vms... Aga jamh, ei nalja peab saama ! :)

Teisipäeval käisime Conces Lenale kinki otsimas, aga jeps, ega sellest midagi välja ei tulnud, kuna polnud mitte mingeid mõtteid mida kinkida, teisele vahetusõpilasele. :) See eest käisime companieraga* kaltsukates, (apppi, siin on neeed nii suured, täiega palju riideid, mitte just kõige ilusamad, aga kui hästi otsida leiab igaüks midagi. Mina igastahes leidsin toreda Miki Mouse'i poleroni* omale) sõime rämpsu ja šoksi ja oli niisama tore olla. Ajajaaaa, tegin omale ühe kõrvaaugu veel juurde- kõrva sisse või sinna nohh maitea sinna väiksele kondile mis kõrvast välja tuleb, eelmisel kuul tegin ka ühe. ehheee, ups. Mõnikord on igav. Krõmpskonti tehes auku ei tundnud ma MITTE üldse mingit valu vms, ühel hetkel ta lihtsalt ütles, et valmis, kõik, võid püsti tõusta. Täiega ägee. Aga sinna väiksele kondile tundsin ikka küllll.

Kolmapäeval. Mmmm, koolis recreod* olid lõbusad, aga tunnid suuuht nõmedad. Ei tegelt K on koolis kõige lihtsam päev, aga nohh, mõnikord on ikka igav. Musa klass on alati tore, kuna kõik mängivad midagi, ja mina olen üks õnnelik kuulaja. :)

Neljapäääääev !!! See oli toretoretore . :) Koolist välja saades, mõtlesime, et lähme ühte Conce teise kooli mingile pisikesele kontserdile, kus õpilased mängivad pille ja laulavad ja ägeägeee. Aga Gio(klassikas) kellega läksime sinna, kandis meie koolivormi, ning ukse peale oli kuri inspektor ja ei lasknud meid sisse kuna võõras uniform. Siin karm kord nende kooli asjadega tegelikult suht. Agajamhh, tuleb lihtsalt osav olla. Mina võtsin varem juba seeliku seljast ja olin lihtsalt sukkade ja lühkadega. Aga jeps, sisse meid ikkagi ei lastud.... Kuna Gio vend, kes muidu elab saksamaal tahtis minna marchale, et pilte teha. Läksime siis järjekordsele marchale. oioioiii, seekord läks see käest ära.  Rahvast oli tõesti vb nagu väga palju rohkem, kui eelmistel aga jammhh. Nagu ikka tõmmati kõik valmisplakatid alla ja suurematel mis olid majade küles värviti näod ära jnejnee... nagu ikka. Aga siis ühel hetkel tulid pakod* oma veekahurite ja suuuure armeega ja autodega. Ja kõik hakkasid jooksma ja tõmblema . oii, see oli ägeeeeee. :D Aga meie oma grupiga tõmblesime kellegi aeda ning inimesed pressisid värava peale, et pakod sisse ei saaks. Pidime hästi vaikselt olema. Kõik helistasid oma sõpradele,et kus olete, kas saite ikka minema, jnejne. Peale seda, kui pakod olid kogu rahva peitu ajanud tulime sealt aiast välja ning läksime peatänavast võimalikult kaugele. Tuulasime natsa siis Conce peal ringi ja läksime tagasi kooli. Tema läks raamatut vastama ja ma jäin välja ülejäänud klassiga istuma, kellel pidid ka mingid ekstra klassid olema aga õpse polnud kohal. Sõime natsa ja ooooh, siis on selline äge robotica klass vms, igastahes jeps, targad väiksed lapsed panevad sealt mingeid tanke ja masinaid kokku. Ja neil oli vaja pilte teha sellest.


Reedel koolis yeaaah, suuht lazy day. Ühe tunni skippisin, kuna õpsi polnud kohe tunni alguses klassis ning otsustasin, et lähen räägin teistega väljas juttu siis. 30minutit hiljem, kui otsustasin checkida, et kas ikka õpsi pole, oli õps klassis ja mina ukse taga ega julgenud sisse minna. toretore. Õhtul läksin siis poole ja juventes creativas noche.* Nagu ikka õnnestub mul isiis igalepoole umbes tund aega hiljaks jääda, eii aga leidsin nad kõik sisi poest lõpuks üles. :) Hahahaa, hommikul, tõi Nana* meile voodisse süüa ja ütles, et see saladus, aga me lõpuks ikka aru ei saanud, miks see saladus oli.... Aga jamhh, süüa saime vähemalt. Ja siis jalutasime koju ning tagasi Conni koju ja siis Gio koju ja siis minu koju ja siis microsse ja siis Conce ja siis jalutasin ma üksi koju. :) Ja nüüd olen siin ja kirjutan seda geenius teksti, teades, et kunagi olen õnnelik, et suutsin end kokku võtta ja kirjutama hakata.

Nüüd hakkan igastahes Lena kingitust tegema ja siis üle silla ning Chiquayantesse* . :)

****************
companiera- klassikaaslane
poleron- dressikas, pusa
recreo- vahetund
pako- ment
juventes creativas internationl noche- litsalt kutsume oma toredaid õhtuid nii (rahvusvahelised creativ noored)
nana- majapidaja, koristaja, lapsehoidja, lihtsalt tore tädi kellega juttu ajada
Chiquayante- pole aimugi, kuidas seda kirjutada, aga veel üks selline pisike kommun nagu SanPedro Conce küljes


Valmistuvad pruebaks.....

räääääämpstoooooooit !!! :)

Consuuu juuuuksed !!!!!! This is callled magic .

veekahuritega tulid. Vesi seal see on räpane vms, lõhn on imelik ja jätab riided kahtlaselt laiguliseks.....

Parem poolne väike laps on tõesti tark, eks oskab seda asja. Vasakpoolne lihtsalt teeb nägu, et mõistab, hhahahaha . :)

Moooore Pisikesi Geeeeniusi !

Kooli lähedal on selline parkla, kusa iga neljapäev on turg. Ja selline näeb see  välja õhtu poole, kui kõik on läbi. 

.......mitte just kõige puhtam. See on Tšiilikate värk, kõik mis kukub maha jäetaksegi sinna. Aga hommikuks on alati kõik  puhtsaks tehtud. Ööösiti käivad sealt haldjad üle.

Peale marcha, kui politsei üritab liikluse tagasi tööle saada. Ning pakod hoiavad suuri noorte kampu eemale. Või lihtsalt hirmutamiseks. Ajajaaa, kui keegi neist mööda jookseb siis nad jooksevad sulle järgi ja hüppavad sulle peale ! :DD

Meie turva aed . Lõpuks leidsin nasd kuidas see suur aed lukku panna. .  Soo pakod olid segaduses, jätsid  värava  peksime järele ning meie olime tasa ja hiilisime välja. ehee

2 kommentaari:

  1. Tsau! Ma olin tshiilis 2009/10! Tervitused sulle sinna:D Tegelt tahtsin öelda,et DOGGYS ON PARIM ASI EVER,ja ma pmst igatsen seda tshiilist kõige rohkem:D:D
    cuidate,que te vaya bien po!;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Holiiii ! eheee, grazzzziazzzz . :D Jaa, DOGGGIS the beeeest , ja seda on ka ise kodus niiii lihtne teha !!! Nii tore teada, et keegi kes on siin olnud on minu blogi leidnud ja seda vaadanud . :) Kus kohas ise elasid Tšiilis olles ? Aga kuidas on nuts4nuts'iga , ilma selleta ei saa ma Concepcionist mitte kohe kuidagi minema. :D
      Grazziaaa, equal. Todo aqui es super buenoooo . Me encanta Chile <3333

      Kustuta