laupäev, 6. aprill 2013

Kõik läheb kuidagi eriti kiiresti..... :c

Täna on siis lõpuks ometi reede ! Üks kiire nädal sai läbi koos hulllukestega.

Esmaspäeval sai siis koolis ka sporti tehtud nagu ikka ning peale seda kõndisin suure ringiga koju. Ning hakkasin teed ületama, kõndisin tagurpidi, et vaadata kas autosid tuleb  ja siis tekkis järsku ei kusagilt mu ette auk. Ja kuhu sisse ma muidugi ka astusin ning käna käisin...... Üks vana tädike aitas mu püsti jajajajjjaa, ja küsis et kas kõik korras, ütlesin et kõik super ok, oli ka ! Ületasin siis tänava ning tunnen et jalg kudagi märg...... Ja avastasin et põlv nii verd täis kui olla saab ja vanake küsis et kas kõik korras ikka, samal ajal mul põlv verd täis ja maiteinud teist nägugi.....

Teisipäeval sai peale kooli sõbranna pool lõunat söödud ning hiljem Lenaga linnas käidud ning paaaalju jutttu maast ja ilmast rääägitud. Ning muidugi friiiiikad ! Saime ka Catalinaga kokku kui tal PreU-s 1,5tunnine vahetund oli nagu iga teisipäev peaaegu viimasel ajal. PreU-sse minnakse viimasel kooliaastat enne ülikooli astumist. See on nagu tavaline kooli aga palju vähe õpilasi(max 13) ning valmistutakse PSU-ks. Mis on kohalik suur eksam- matem, social, ajalugu, üks ciencia aine ja hispaania keel ning kirjandus. Iga töö eest pead saama võimalikult palju punkte et enda soovitud alale ülikoolis sisse saada.

Kolmapäeval peale kooli tegime minu poool hästi palju rohelisi pannkooooke, olime ägedad ning hiljem võtsime need Conce kaasa. Käisime evauna, nati, jules, chris, trini ja cataga Conces kohalikku muusikagruppi kuulamas. Siin toimuvad vähemalt 2korda nädalas sellised tokatad, kus kohalik noored või mingid bändid mängivad õhtul. Vabasõhus nt ülikooli ümbruses , kuna seal on igalpool palju rohelisi ja suuri platse kus saab midagi korraldada. Ja kõik need on tasuta ja alati on hästi palju noori ning sellistel *kontsertidel* lubatakse tänaval alkoholi tarbida. Muidu siin ei või, ei lubata ka suitssetada siseruumides või kohtadel kus on katus peal. Ainult lubatus seal kus sul katust peal ei ole.

Neljapäeval saime Lenaga oma tugiisikuga kokku, et arutada kuidas kõik läinud on jnejne. Aga team on ikka täielik Tšiilikas... Kõigepealt helistas et jääb natuke hiljaks. Helistab teistkorda ja ütleb ootaksime teisepool väljakut, kus alguses olime. Siis helistab tunni aja pärast, et ta jääb natuke hiljaks. Siis helistas et ootab meid ühe kohviku ees, 2 minti hiljem et oodake ikka seal kus olete ma tulen teid sinna otsima. Lõpuks helistasime, et kus ta on ning ütles et on siiski kohvikus ja ütlesime et ära palun liigu mitttte kuhugi me tuleme sinnna !  Ning saimegi kokku, natuke hiljem.

Ning täna REEEDEL <3 . Kell 00:50 minu aja järgi kui seda kirjutan sai peale kooli Evaluna poole Triniga käidud, lõunat söödud, tantsitud, lauldud ning saatsime Trini micro peale ning ta läks PreU-sse. Siin on ka vist täitsa tavalune see, et kõik targad lapsed võtavad veel lisa tunde aga need lollid ja tummid mitte. eheheeeh. Võtsime siis päikest natsa, nautisime täiega reedet, sõime nutellat soda-küpsistega ning virsiku mahla ja piimaga. Hiljem käisime ta emaga poes ning tegime muuusikat... jajaj, mina keerasin noodiraamatus lehti ja tema mängis jejejeeeee. Õhtul Läksin mina Coni poole ning tema kuhugi galaõhtule... Conni poole tegime tacosiiiiiiid ning naersime ja niii äge ona nähe oma klassikaaslasi väljaspool kooli eriti kui nüüd viimasel ajal eriti palju oma kursusega ei ole aega veetnud.... ://// Aga nad on ikka niii ägedadddd !!!
Ja homme pean kooli minema ja aitama midagi teha... Kuna üks päev läksin kooli tavaliste tennistega, mitte koolivormi jalatsidega ning just sellel päeval otsustas inspector general olla ukse peal ja kõike tervitada...

Seniks aga kõik. Vb hakkan natuke tihedamini köõbistama, AGA ei luba midagi... Aja puudus!!!!  Aga kuna pilte hetkel väga palju ei leidu . Aga annan endast parima et see kiirest tagasi saada . :)

MAITAHA TULLA EESTISSSE, TAHAN SIIN VEEL REISIDA !!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar