esmaspäev, 14. jaanuar 2013

Kiire nädal oli ja veel kiiremaks asjad muutuvad . c:

Heiihopstiiiiii , Suvi on täiesti käes. Iga päev on ikka niii soe ja nii ilus . Suht tihe nädal oli, sai palju parallelklassidega pidutsetud ja pöikest nauditud , nii tore oli paljusid üle pikapika aja jälle näha ja mitu päeva nendega koos tõmmeldud. Paljusid pilte te fb-s ei näe kuna meil on oma grupid, ning kõik pildid saab sinna lisatud ja tagge pole teil võimalik näha. :c

Aga jeps, panen siia mõningaid pilte eelmisest nädalast, Igast päevast ehk ühe. Eile oli ka Consu sünnnnipääev sai 22 aastat vaks. Vanake meil siin nüüd ta. Vaesti sõidan mina jälle siit minema ja postitusi ehk natuke aega ei tule.. nagu ikka, vahepeal lihtsalt pole aega. Aga nüüd igastahes igast päevast üks pilt ehk . :)))

JEEEEEEEEE, minu hullllukesed !!!! Ambrooooo , Caruuuuu ja parallelikas. üle pikapika aja sai nii palju parallelikaid jälle nähtud. Jeps, hetkel suvel siin olen suhelnud ja väljas tõmmelnud ainult oma pralellikatega, kuda minu klass on tõsiselt igav.. On ainult üksikud inimesed (5) kellega saab vahepeal kohtutud või räägitud.... Ja ainult üks kellega sai ringi tõmmeldud üks päev . Eiteagi, vb tõesti vahetan naljapärast peale suve klassi . .))))

Ja kahel ööl ja ühel päeval sai minu katusel teeõhtuid peetud.... Õigemiu, minu kortermajas on üks lisa korrus kus pole ühtegi korterit, ainult mingi lifti ruum ja pesumasinate ruum ning avatud katus koos nö rõduga, või igastahes suuuuuuuure ruumiga kus kõndida saaab ja vaadet nautida ja palju ruumi on . . :) 

Teine päev läksime ühe sõbra maaakohta, kes ise oli juba eelmine õhtu läinud ja pidime teda ootama,et ta sealt tagasi tuleks ja meid peale võtaks..... Aga nagu ikka tšiilikad, nad helistasid talle iga 15minuti tagant kus ta on , hahaha, minuarust on se nii naljakas, et koguaeg kui kedagi oodatakse helistatakse pidevalt . :))))))

LAIMIPUUUUUUH ! 

supper mega toreded sõbrannnnnnad , kellega saab hullukesi mängida . vasakul : tšikitita- Camii ja paremal Cataaa. :)

Vahepeal sai ka väike skype eestiga tehtud . :)))))

om nomnomnom

SEBAAAAA, jeps terve päeva tegime süüa ja samas ka sõime terve päeva ! natuke hullukesed oleme  :))

Pilt Consu sünnnast . vasakult: Simon, Consu, ees lillas Josefina ja mingi sõber . :)))

Sorry, raske on leida normaalseid pilte , mida siia saab postitada .Kõik on korras nagu norras. 

Kallikalllli c:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar