reede, 4. jaanuar 2013

peaaegu olevik Pitruuuuuuu ja Temuco 3/4

Peale uut aasta algust 1.jaanuaril läksin siis ka Kaiale külla. Tema pisikesse, palavasse, vaiksesse, masendavassse ja mitte midagi teha linna Pitrufquen'i. Maitea, mulle see täitsa meeldis, kuna oli tõesti vaikne, vähe rahvast ja selline nagu maakoht aga natuke suurem. Aga ma arvan et aastaaega oleks seal täitsa keeruline vist elada. Eitea .

Igastahes, jõudsime 1. peale lõunat tema koju, aga ukset lukus ja see täitsa tavaline et vahetusõpilastel pole oma kodu võtmeid.....Passisime siis kaks tundi tänaval ukse taga, tegime nalja, rääkisime juttu kui mõtlesime et võike ju tegelt neile helistada et kaua neil veel läehb, öeldi et tulevad alles hilja õhtul. Noo, siis ronisime muidugi üle aiia, vedasime konkust mingi pooliku redeli Kaia akna alla mis oli natuke praokil ja Kaia hüppas aknast sisse. Tegelt oli asi palju naljakam aga ei viitsi naljakalt kirjutada. Aga jeps, oma majja siise murda.... huvitav. Õhtul hiljem käisime veel linna peal ringi.
Järgmisel päeval pidin ära sõitma, päeval tõmblesime natsa toas ringi ja õhtul sõitsime Temucosse(kust  läheb buss minu linna) Käisime sisi linna peal ringi ja vaatasime kõik nurga tagused läbi ning mõtlesime et on aeg nüüd ehk bussipiletit ostma minna. Jõudsime siis natsa enne üheksat sinna ja üllaülllla peale üheksat enam busse Conce ei lähe...... Viima läks pool tundi tagasi minema. Noo siis kõmpisime tagasi micro peale ja Kaia koju, busssis ikka kõik nii reaalset passivad kui räägime eesti keelt ja kui hakkame hispaania keeles rääkima siis on näha lausa kuidas inimesed pead meie poole pööravad. Et mida asja räägivad mingit x-keelt ja chilenot kaa !!!!! wowowooow.

Igal linnal on plaza de armas ehk siis peaväljak võimidagi sellist. See on siis Pitru plaza de armas ! :)

Jõgiiiiiiii , nagu näha võite ja ikka veel Pitruuuus ! :


Tere Tulemas tuude aastasse. 1. Jaanuar 2013 . Suvi . <3

Lähme koju ...... :D:D:DDDD


jejjejejjee 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar