neljapäev, 3. jaanuar 2013

minevik UUE-AASTA VASTUVÕTT 2/4

Ja nüüd siiis jõudis kätte ka vana aasta lõpp ja uue algus !

 Mina igastahes sõitsin juba 30.detsembri hommikul vara minema. Puconi poole, kooliõe pere juuures saime ööbida ja Kaia tuli ka. Appi, kui mega äge pere ikka ja see koht on nii imeilusas kohas ja see maja on kohe järve ääres. Ja see linn on kõige turistilium linn, st. hästi palju turiste ja eriti uue-aasta vastuvõtuks.

Nende perel on paat või selline suurem paat, 'allkorrusel'' on voodid, kraunikauss, laud, wc. Muidugi kõik väga miniatuurses suuruses aga ikkagi. Esimest korda sõitsin sellise paadiga, nii vägev oliiiii. Lamasime paadi ninas, ''magamistoa'' katusel nautiseme merd ja päikest. Päike hakkas hästi peale, pärast olime kõike ilusad punased kanad. Ja eriti äge oli kui paat kihutaws vastu tuult ja siis otsustas järsu kurvi võtta....... jejejejejjeee . Ümber järve on mäed ja vulkaaaaaan ! Vulkaani tipp oli nii ilusti valge lumga kaetu ja kui hästi vaadat nägime kuidas vulkaani avausest tuli suitsu.

30.õhtul käisime Puconi peal ringi ja sõitsime mingi ägeda rattaga nagu autod. Öösel siis Arax(sõbranna kes kelle juures ööbisime) tõi kitarri ja nad hakkasid Kaiaga koos laulma , mina niisama nautisin kontserdit.

Ja 31.detsembril siiis, aasta 2012 viimasel päeval magasime muidugi hääästi kaua, sõime ja maimäleta mis veel, rannas(järve ääres) käisime vist. aaajajaja, siin on see liiv must, kuna siin on se vulkaani kivim vms ja liiv koosneb mustadest väikesdest kividest. Ning õhtul läksime meie Kaiaga Puconi ja Ara oma perega paadiga järve peale ilutulestikku ootama. Ja, kus juures siin ei ole see et igal inimesel on oma mingi kogus mida nad õhku lasevad, on ainult kohaliku linna ilutulestik mida kõik vaatama tulevad. Ja kui ma siis mõtlema hakkasin ei näinud ma mitte kusagil ilutulestike ka müügil. Ainult need tuutud mis on paberitükikesi täis ja siis lased pauhti õhku.....
Pucon on tuntud ka kui üks turistirohkemaid linnu, eriti aasta lõpus. Nii tutvusime ka meie Kaiaga ühe jummmala ägeda seltskonnaga, kus oli inimesi igast maailmaotsas peaaegu. Ja neil on iga aasta tradistsioon, et saavad seal kokku iga aastavahetus ja nii juba 5aastat ning kannavad juba päeval varem ostetud second-hand poest ägedaid värvilisi riideid.

See oli aastavahetus mida ei unustaaaa !!!! Muidugi kuna see oli teiselpoole maakera ja lihtsalt niiniiiniiiiiiii teistsugune, kui eestis.


Esimene õhtu tõbas ka seal pilve, natuke ka tibutas ja see oli kõik . Järgmine päev palavus.....

Natuke siiis Puconi, Iga nurga peale oli mingi kohvik, restoran ning üks tänav oligi ainult nende jaoks ja hästi palju oli  suveniiripoode või pisikesi suveniiri turgusid. 

Araaaaa, locaaaaa. Kes oli nii hea ja võttis meid oma maailma kõige ilusamassse suvekoju  

See huvitav auto/ratas millegi sõitsime.

Jeps, Tšiiili on muusikuid täis, Igaüks oskab kitarrri ja igateine oskab laulda superhästi..... sellepärast mina ei olegi päris kohalik tšiiilikas. 

Keidi pingutab palju et teha normaalset nägu... fldskföldsjfios , 

Kaia locaaa. Täitsa metsas, kui oleme koos on kõik võimalik, miski pole võimatu. Tuleb mingi mõte, kohe teeme teoks ! 

Ehheee, ja meie pisi Araaa  :d

Ja meie kõik kolm niisama toredad . 

Paaadiga Puconi järve peal. Kas pole mitte vaimustav vaatepilt ? 


Arvan et leidsime päris Harry Potteri, kes tuli Puconi lihtsalt vana-aasta lõpu pidu panema ! Näod ei huvita mitte kedagi juu !

Esimene hommiku uuel aaastal. Tere Hommikust siiis !

rand. 

Vulkaaaan , ohh sellel pildid märkasin et rannas on seda musta/halli liiva näha, mis selles rannas oli. 

Ja mida mina oskan selle kitarriga teha ????? hdjkslhfisjkhfdls , nagu ikka .....  KEIDI RARA . 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar