teisipäev, 27. november 2012

Brasiiliasse ! ! !

Üks huvitav asi mida siin armastatakse teha on igasugused õpilaste poolt korraldatud kontserdid, kus õpilased ise laulavad või mängivavad mingit instrumenti. Ja muusikalid !!!! Jeps,, nad teevad siin muusikale, ise koolis, õpilased ISE , vabatahtlikult. Ei ole mingit sundimist või hinnetega ähvardamist, nohh teate küll kuidas meil koolis asjad ju käivad. Aga igastahes sai käidud ühel muusikalil Colegio Alemanias, täiega äge oli. Mis siis et midagi eriti aru ei saanud, aga polnud eriti aega kuulata kuna koguae vaatasin kuidas nad tantsisid või nende kostüüme või kõik muud mis seal laval toimus. See oli kogemus !!!!!

See on nüüd minul igastahes viimane kooli nädal sel aastal Colegio Concepcion San Pedro 3medioC klassis. Tunde ei toimu , vaadatase ainult hinded üle. Mis tähendab, et mina teen mis tahan seal... õigemini kõik teevad, kes teavad, et neil pole mingeid probleeme hinnetega, soou, suht lebo nädal. Pühapäeval kell 10 õhtul Brasiiiliassse oma kursusega, ehk siis umbes 60 parallellika ja oma klassiga ! ÄGEEE.

Aitähh mammmad ja emme ja isssi ja tiiiit ja kõik kes vaest näljas ja paljas keidit aitavad ! 

Väljas on juba igastahes täiega palavaks läinud ja need laguunid mu maja juures ka soojad, varsti ujuma ehk siis... :) Ainuke väääga nõme asi on siis, et siin on alati tulline ja enamasti on see tuul külm. On ainult üksikud päevad mil tuul otsustab soe ollla....

Kummaline on poodides näha jõulukaunistusi ja lumehelbekesi rippumas näha. Ja jõuluvanad käivad ka siis selles kuumuses selle palava kostüümiga ringi nagu eurooopas !!! Üks nädalavahetus pakkus hostema et võik kodu jõuluteemaliseks kaunistada... oii, kuidas mulle see idee ei meeldinud, Consuelole ka õnneks mitte, niiet jäigi asi seekord ära , jejeje. . c:

AMIGOOOS   <Felipe y Carlos>

Meie kooli koer. Tal oli äsja mingi opp, lõigati midagi tema seest välja ja nüüd on tal külje peal mingi õmblus mida ta lahti ei tohi kratsida ja sellepärast selline asi kaela ümber. 


Näitame oma toredaid kikusid siis. Ei tegelt , nendega ja üks poiss oli tegelikult ka, kes oli liiga  mitte loco et toredaid pilte meiega teha, käsime muusikali vaatamas. 

musical ''Circus''

kostüümid !

KOSTÜÜÜMID !











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar