teisipäev, 27. november 2012

keidi.... ERES 18 !!!!

Jeeejejejejejjee, eiteagi kas olla nüüd rõõmus selle üle, et olen 18, või mitte. Aga igastahes , nagu mismõttes 18 ????? wowowoooow,  pole võimalik !

Ametlikult nüüd küll täisealine, aga laps siiski ! Sünnipäev ei olnud üldse mingit sünnipäeva tunnet...... Oma peas mõtlesin, et okii keidi täna on sinu sünnipäev ja oled nüüd aasta vanem kui eile.. mõistad?- eeeeiiii, mitte eriti..... Põhjused miks sünnipäeva tunnet ei ole: Esiteks see, et päike paistab ilm on soe. Teiseks hommikul ei laulnud keegi mind üles.. :c hahaha, tegelt, jeps, suht lamp. Hommikul Juanita(hostema) lihtsalt kallistas soovis õnne ja tõmbas utttu. Ja kolmandaks sünnipäeva  pidasin oma sõpradega, perega veetsin max 15minutit.

Nii mis siis toimus? - Kooli jõudsin muidugi nagu ikka peale seda kui kell oli helisenud ja õps oli klassis. Mõned kohe tormasid ja kallistasid mind peaaegu surnuks, soovisid õnne ja kinkisid homemade küpsiseid <3 . Ja siis muidugi lauldi terve päev ja koolis oli nii toretore ja lõbus, ilm oli ülimõnusalt soe. Klassiõde kinkis küpsiseid ja koolivend kinkis palta* , täiega armas temast.
   Peale kooli käisime siis Lea, Lena ja Natiga parque Equadoris koooooki ja muud. Rääkisime juttu, laulsime, olime toredad. Ja õhtul läksin mina siis sõbranna poole sünnipäeva edasi tähistamas, koos nö KÕIGE lähimate ja toredamate sõpradega. Tegime ise tacosid, istusime väljas, mängisime tänaval jalkat, tegime toredaid pilte, uurisime. Ja läksime tutttttuuuuuu . :)

Päev peale minu sünnat ehk siis laupäeval, käisin Coni ja mõndade tema sõpradega Conces kahel tocatal* olime seal õhtuni. Ning õhtul kõndisin koju ning veetsin õhtu õe seltsis, kuna Juani oli kusagil ära.

Pühapäeval tulid minu kaks teist õde külla- Renata ja Lucilla, soovisid õnne ja sõime ja sain toreda värviga küünelakke , muhahahaha . Ja nagu ikka tegime Renataga hunniku toredaid pilte, millest kolmveerand oma fb seinalt ära hidesin..... ::P

****************************
palta- Smashitakse ja määritakse pan-ile . Ülisuperhea <3   https://www.google.com/search?q=palta&sugexp=chrome,mod%3D4&um=1&ie=UTF-8&hl=et&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Pxu0UPN4k47zBPjkgIAG&biw=1517&bih=752&sei=Qhu0UNKJDoXg8wSu3oCgCA

tocata- bändid mängivad instrumente/laulu ka . Pisid vabaõhukontserdid või pubides.

*See on teine postitus. Esimese koos veel mõndade piltidega leiate allapoole kerides.... :)
18 aastane, kollaste sokkide ja oranšide juustega keidi, kes ikka ei soovi, et temast pilti tehtaks.... :)

oliiiivid :s

< Lena , Natalia >   , Lea, valab oliivide vedeliku kraavi..... , Suured tänud neile toreda pärastlõuna eest. <3

QUESOOOOO !!!

AMIGOS Õhtune seltskond, lihtsalt kõige paremad inimesed keda kusagilt üldse leida võib <3

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar