esmaspäev, 16. november 2015

Chocolate is a medicine for everything

Heips,

Inglismaa ilm on ikka täiesti ettearvamatu ja imelik. Kui reedel ja laupäeval oli täiega kül,, siis muidugi kui Keidi läheb pühapäeval välja pakib ennast lõpuks ometi hästi paksult riidesse on väljas 16kraadi sooja ja need riided lendasid kohe mu seljakotti......

Täna saime siis tööl veidi ka oma jõudu näidata ning tõstsime veini, õlle ja karastusjookidekaste. Ehk siis koristasime joogi laokeldrit. Hommiku poole lugesime üle ka mitu Slim Jim'it, Fat leg'i või fancy't veini pokaali neil on. Aga keldris mõllamine oli täitsa mõnus, lõpuks saime teha midagi mille tulemust oma silmaga ka nägime ning kelder sai tõesti rohkem organiseeritumaks ja korda.

Tundub, et ei tee midagi seoses oma erialaga? hahaha. Hetkel me elame siia sisse ning hea on teada, kuidas selles hiiglaslikus õppasutuses ringi käija ning vajadusel teame me nüüd väga hästi, kus asub punane Silent Hills vein või heledad veidin või millises kastis on apelsini karastusjook!!

Tegelikult tahtsin ma teiel siia panna ka pilte oma toast aga kuna ma pole veel teinud sellest pilte siis neid te kashjuks ei näe. Aga kui keegi õpetaks mind kasutama mu veebikaamerat ka muul ajal kui skype's oleks see teretulnud.

Aga hetkel on päevaplaan sellise, et kella 10:00 aeg üles, sööma ja kella 10:30 hakkame liikuma ning kella 11:00 oleme tööl. Ja siis antakse meiel ülesandid, mis vaja teha. Nagu aru saime siis järgmine nädal oleme hands on  sellel jõuluüritusel. Juba isegi sel neljapäeval, sest just siis on esimene peo päev ning abi võib vaja minna. Peale tööd tulema enamjaolt koju, vedelem natuke oma mullides ja siis saame köögis kokku, kus kõik kokkame. Kui ühe korruse kööki kõik ära ei mahu siis on ka teine korrus olemas ;).
Eile toimus ka väike filmiõhtu, kus istuti vaikselt köögis ja üritati läbi läpaka kõlarite filmi vaadata. Aga muidugi, et soovijad ikka ära mahuksid sai heidetud ka köögikapi peale pikali.

halbhalb, andsin alla ja käisin raamatupoes ära.... Ja siis leidsin veel ühe odava matkapoe, not gonna end well.. 


Don't worry be happy ! :))


Telo teeb mul päris hea kvaliteediga pilte tegelikult ju ? :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar