pühapäev, 15. november 2015

Manhattan in the center of Derby

Tervist teile !

Well on Friday we had to start at 13:30, so in the morning we decided to go to the city center. It was really sunny but cold and windy.... Oleksin võinud ehk rohkem riideid selga panna. Aga käisime siis ära 3-korruselises raamatupoes!! I guess most of you know how excited I can get when I get to the bookstore, moreover, if it has 3 floors! It felt like stepping into a fairy tale. Halb on see, et ma ei tunne end halvasti raamatute peale raha kulutades. Kõik raha mis läheb raamatute peale on minu arust väga õigesse kohta läinud.... Mõneti on see ka halb.

No worries, veel ei läinud ;) Ma lihtsalt käisin terve poe väga põhjalikult läbi. Leides kolm parimat raamatut, istusin lihtsalt maha ja hakkasin lugema. Kui ma enne praktika lõppu neid läbi ei saa ostan kõik kaasa ! Sorry. 

Siit mõte! Kuna järjest lähemale on jõudmas päev, millal täitub järjekordne ilus aasta minu elus. Ning kui keegi soovib mind sel päeval meeles pidada ja toetada minu silmaringi suurendamisega ja sul pole mingit mingit head, ilusat, armsat, originaalset, oma mõtet mida mulle kinkida. Siis Apollo raamatupoe või piletilevi kinkekaartidega oskan ma alati midagi tarka ette võtta.

Igastahes reedel oli tööl ainult üks Event Manager- Laura. Tema tegi meile siis põhjaliku ja VIP tuuri Derby Roundhouse'is. Käisime kohtades kuhu tava tuuritajad ja külalised ei pääse. Tükk aega istusime lihtsalt kontoris ja Laura rääkis erinevadest üritustest, mis Roundhous'is on toimunud. Samuti oma kogemustest erinevate klientidega ja soovidega. Näiteks Inglise ja India pulmade erinevustest ning kui äge on neid korraldada ja näha, mis ja kuidas toimub. 
Samuti kuidas sooviti heategevuslikku ''Fifty shades of Grey'' stiilis pidu/õhtusööki korraldada lastehaiglale vms. Armas. aga kahjuks ei võetud seda siiski vastu, kuna tegu on samas ka õppeasutusega.

Siis rääkis ta meile veel, mis selle aastase jõulupidude teema on ja milliseks roundhouse ümber ehitatakse st. sisse ehitatakse hästi palju ägedaid asju, mis jaanuaris jälle kokku korjatakse ning minema viiakse.
Näiteks, selle aasta jõulupidude teema on Manhattan, üüber fancy mis seal toimuma hakkab ....... lõpetades õhuakrobaatidega. Kindlasti lisan pilte, kui neid saan. ;)

Aga ilm on tõesti kehvaks läinud, täna, laupäeval, on terve päeva sadanud ja õhtul tõusis ka tuul. Hoiatati ka meid mingi orkaani eest mis nv pidi siit üle lendama.

JÄRGMINE KORD KIRJUTAN rohkem ehk siis ka oma elamisest siin vms. 

Aga teie olge tulbid, kallid-mallid! :)

Kirjavigu ei kontrolli, niisama tuletan teile meelde....... sorri Kadi.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar