teisipäev, 24. november 2015

Siin ei ole roosasid elevante.

Pühapäev oli lihtsalt lebo päev. Magasime kõik pikalt, keegi käisid hommikul poes.

Kui end voodist välja lõpuks ajasin oli kell juba peaaegu neli. Leidisn, et süüa pole miskit ja otsustasin poodi minna. Aga muidugi esimene pood kuhu jalutasin oli just kinni pandud. Jalutasin siis vastas suunas, kesklinna poole aga ka seal oli kõik kinni. Ostsin Mac-ist jäätist ja tundsin end lihtsalt hästi. Kiriku kellad hakkasid ka lööma, jõulutuled põlesid ja vb oli korraks jõulutunne. Aaa, ja tänavad olid kell 1800 õhtul juba täiesti tühjad.

Teil kukkus kell 2200 kui mul täitus järjekordne ilus aasta. armas . :)


23.11 Hommik algas enda tahtmata suure lärmiga juba. Nt kell 9:00 katsetati siin tuletõrjealarmi ja kogu majas pandi see siis üürgama. Telefon hakkas ka piiksuma kohe peale seda ja äratuskell helises mul alles 9:45.

Aga terve päev olin kuidagi vässu. Õhtul käisin jooksmas, seekord teisel pool linna ning ei eksinudki ära! Hiljem tegime glögi, töötas juuksurisalong Aire köögis ja pagarid tegid kringlit.


24.11 ehk siis täna. Kella 11ks tööle, sinna jõudes avastasime, et ukse peal oli meile kirjake jäetud, et meie ''ülemus'' on koosolekul ja meil oli 1h vaba aega. Veetsime selle siis raamatukogus ja lugesime.
Terve ülejäänud päeva pidime arvutis mingeid asju tegema. Näiteks, ma pidin Derbyst otsima teiste conference/meeting center'ite pakkumisi ja need üles märkima. Et konkurentsis püsida.

Veel leidsin, et minu praeguse kodu ja Eesti vahel on ~1770km.
Võtan päris kähku uued kohad omaks ja harjun ära, hakates neid isegi koduks kutsuma. Me kõik kutsume seda nii. Aga siiski see pole kodu.

Adorable me , as always....

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar